Top 5 camere Web

Cea-mai-buna-camera-web-Logitech-C920-500x430Propunem astazi un top menit sa desemneze cea mai buna camera web. Din pacatee, tot mai multe companii renunta la camerele web ca produse desinestatatoare si isi integreaza aparatele sale in monitoarele PC si laptopuri. Din aceasta cauza, oferta de camere web este in continua scadere.

CEA MAI BUNA CAMERA WEB: CATEVA LUCRURI BINE DE STIUT LA ALEGERE

La alegerea unei camere web, este important sa constientizati destinatia viitoarei cumparaturi. Camerele web au in general 2 destinatii: 1. comunicarea prin Skype sau Facebook cu prieteni/rude si 2. vlogging-ul. Pentru comunicare puteti opta pentru un produs mai simplu cu un set de functii nu prea mare. Printre acestea am enumera focalizarea automata, reducerea zgomotelor, face tracking-ul si corectia luminii. Produsul destinat vlogging-ului ar trebui sa fie ceva mai complex, respectiv sa ofere mai multe posibilitati de personalizare a imaginii (zoom-ul, focalizarea manuala etc.).

CEA MAI BUNA CAMERA WEB: TOP 5

1. Logitech C920 –  luand in considerare specificatiile tehnice avansate si calitate imaginilor, riscam sa afirmam ca Logitech C920 este cea mai buna camera web. E adevarat, pretul produsului nu este tocmai mic. Asteptati insa sa vedeti claritatea imaginilor si atunci veti intelege ca banii ceruti sunt cat se poate de justificati. Superioritatea aparatului este asigurata de lintilele Carl Zeiss si senzorul CMOS de 2.1 MP. Daca doriti, puteti face poze la rezolutia maxima de 15 MP ori comunica in regim video Full HD 1080p. Logitech C920 poate practic orice. Printre altele, camera este compatibila cu FastAccess, un soft ce recunoaste fata posesorului, fiind exclusa necesitatea introducerii parolei pentru accesarea mail-ului.
Concluzionam ca Logitech C920 este cea mai buna camera web datorita specificatiile sale tehnice, dar si pentru numarul mare de functii auxiliare. Acest aparat permite comunicarea video prin Skype in format 1080p, iar cele doua microfoane integrate in camera promit sa ofere si o calitatea a sunetului ireprosabila.

2. Logitech C615 – o camera web destul de buna ce este capabila sa inregistreze cu rezolutia 1080p si sa focalizeze imaginea automat. Aparatul are un senzor cu rezolutie reala de 2 MP, insa datorita unui mic artificiu numit rezolutia interpolata, utilizatorului poate face poze cu rezolutia maxima de 8 MP.
In materialele promotionale, veti citi ca Logitech C615 inregistreaza cu viteza de 30 cadre pe secunda. Sa stiti insa ca ar fi de facut aici o mica mentiune. Viteza de 30 cadre pe secunda nu este valabila in regim de filmare Full HD, ci doar la rezolutia de 640×480.
Cu toate astea, Logitech C615 este o camera web ce se descurca foarte bine si o recomandam cu toata increderea spre achizitie.

3. Microsoft LifeCam Studio Q2F-00004 – produl de pe locul 3 din top-ul ce desemneaza cea mai buna camera web. Microsoft LifeCam Studio a ajuns in clasament in special datorita capacitatilor tehnice avansate. Este vorba aici despre rezolutia declarata 1080p, senzorul de 2 MP si rezolutia interpolata de 5 MP pentru fotografii.
Nu putem insa sa nu mentionam ca rezolutia 1080p este disponibila pentru poze, filmarile fiind facute la rezolutia maxima de 720p.
Un alt minus este modul de functionare a focalizarii automate. Sistemul ce trebuia sa revolutioneze calitatea filmarilor cu o camera web, a facut ca Microsoft LifeCam Studio sa fie intr-un permanent proces de focalizare si din pacate, suntem nevoiti sa constatam ca destul de frecvent camera isi fixeaza atentia pe zone si obiecte gresite.
Cu toate astea, produsul ramane o optiune demna de luat in considerare atunci cand aveti de ales cea mai buna camera web.

4. Logitech C310 720HD – o camera web cu senzor CMOS de 1.3 MP si autofocus. Chiar daca cedeaza un pic in fata rivalilor de mai sus la capitolul calitatea filmarii, Logitech C310 isi poate lua revansa prin facilitatea montarii si utilizarii, fiind probabil cea mai user friendly camera din acest top. In plus, Logitech C310 este una din cele mai accesibile camere web Logitech

5. Creative Live! – cea mai ieftina camera web din clasament. Creative Live! are un senzor de 1.0 MP ce poate livra inregistrari cu rezolutia maxima de 720p.
Cum era si de asteptat, Creative Live! nu ofera cea mai buna imagine, in schimb camera este usor de instalat, iar datorita sistemului de reducere a zgomotelor, este unul din liderii la capitolul calitatea inregistrarii audio.

Top 5 camere Web

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *