Top 5 fiare de calcat 2015

Cel-mai-bun-fier-de-calcat-Tefal-FV-5333-600x430Cum aleg ce mai bun fier de calcat? Pentru a putea raspunde la aceasta intrebare, am facut o analiza a ofertelor de pe piata, iar intr-un final, am creat un top 5 al fiarelor de calcat in care au intrat produse Tefal, Philips, Bosch si Rowenta.
In timpul analizei, am luat in calcul specificatiile tehnice, calitatea calcatului si pretul fiecarui produs. Astfel, dupa parerea noastra cel mai bun fier de calcat este Tefal AquaSpeed FV5333. In top-ul nostru, acesta este urmat de: Philips PerfectCare Pure GC7635/30, Tefal Ultimate Anti-Calc FV9640, Bosch Sensixx’x DA30 TDA3026110 si Rowenta Eco Intelligence DW6020.

CEL MAI BUN FIER DE CALCAT: TOP 5

1. Tefal AquaSpeed FV5333 – dupa cum am mai spui, acesta e probabil cel mai bun fier de calcat. Unitatea are o putere de 2400W, respectiv este capabil sa atinga temperatura maxima foarte repede si sa genereze 130 g de abur pe minut. Astfel, produsul Tefal poate calca practic orice fara mari eforturi. In plus, calitatea finisajelor exterioare fac ca fierul de calcat sa para unul scump, iar sistemul anti-picurare previne scurgerile de apa din rezervor, excluzand astfel sansa aparitie unor pete pe haine in timpul calcarii.
2. Philips PerfectCare Expert GC9222/02  – produsul dat nu e doar un fier de calcat, e o statie de calcat. Unitatea are o putere de 2400W, un rezervor detasabil pentru apa de 1,5 litri, fiind astfel capabil sa produca 120 de grame de abur continuu. E un rezultat impresionant ce permite calcarea oricaror haine indiferent de material si gradul de șifonare. Alte avantaje ale aparatului sunt greutatea si talpa SteamGlide. Anume datorita lor fierul de calcat gliseaza foarte usor. Durabilitarea produsulului este asigurata de sistemele anti-calcar si auto-curatare.
Philips PerfectCare Expert GC9222/02 este un aparat fenomenal, cu caracteristici superioare oricarui al produs din acest top. Si atunci de ce nu a fost numit cel mai bun fier de calcat?

3. Tefal Ultimate Anti-Calc FV9640 – un alt aparat foarte calitativ marca Tefal. Acesta se poate lauda cu o putere de 2600W, un rezervor de 0,32 litri si capacitatea sa produca 200 g de abur pe minut. E un rezultat foarte bun ce asigura o eficienta sporita a fierului de calcat. Am mai putea adauga aici sistemul de auto-curatare de calcar si talpa din Duriliu acoperita cu un strad de oxid de Paladiu. Acestea au menirea sa asigure durata lunga de viata si utilizarea facila a produsului.

4. Bosch Sensixx’x DA30 TDA3026110 – singurul produs Bosch din top-ul ce anunta cel mai bun fier de calcat. Pentru pretul sau de aproximativ 300 lei, aparatul detine setul standart de specificatii si functii: putere 2600W, rezervor 0,32 litri, jet de abur 160 g/minuta, functie anticalcar, autocuratare si antipicurare. Cumparatorii se arata foarte multumiti de acest fier de calcat. Se mentioneaza in special calitatea calcarii. Ea la randul ei este sporita de cantitatea impresionanta de abur generat. Totusi unii utilizatori au spus ca nu sunt prea multumiti de calitatea finisajelor exteriorare.

5. Rowenta Eco Intelligence DW6020 – produsul de pe locul 5 din clasamentul ce desemneaza cel mai bun fier de calcat. La capitolul specificatii tehnici, nu vedem nimic neobisnuit: putere 2400W, capacitate rezervor 0,3 litri, jet abur 180 grame pe minuta, sisteme anti-calcar, anti-picurare si auto-curatare. Totusi, Rowenta Eco Intelligence DW6020 are o mica surpriza pentru cumparatorii sai. Este vorba despre talpa Microsteam400 3D. Aceasta este prevazuta cu 400 de micro-orificii menite sa distribuie cat mai bine aburul produs in abundenta de fierul de calcat.

Top 5 fiare de calcat 2015

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *