Cea mai buna masina de spalat rufe

Cea-mai-buna-masina-de-spalat-rufe-Hotpoint-500x430

Am analizat preturile, caracteristicile tehnice si evident parerile cumparatorilor referitoare la peste 20 de unitati prezente pe piata. Dupa asta am creat un top 5 al masinilor de spalat rufe in dependenta de raportul calitate pret prestat de fiecare.

 

CEA MAI BUNA MASINA DE SPALAT RUFE: TOP 5

1. Hotpoint WMSD723B
Pentru pretul sau, masina de spalat rufe Hotpoint WMSD723B este un produs foarte bun. Avand o capacitate maxima de incarcare de 7 kg, masina surprinde cu dimensiunile sale modeste (85 x 59.5 x 43.5), respectiv nu va ocupa prea mult spatiu.
Hotpoint WMSD723B este oferita cu 12 programe de functionare printre care unul ce permite sa setati singuri parametrii de spalare, iar daca nu sunteti multumiti de programul ales, puteti opri procesul si face ajustarile dorite.
Pe langa flexibilitatea in alegerea parametrilor de functionare, WMSD723B dispune de inca cateva calitati pentru care a fost numita cea mai buna masina de spalat rufe dupa raportul calitate pret. Vorbim aici de functionarea foarte silentioasa a masinii, eficienta energetica excelenta (clasa A+++), dar mai ales de eficienta curatarii rufelor. Astfel, unitatea Hotpoint este admisa si la spalarea hainelor cea au eticheta „numai spalare manuala”. Mai mult, este prevazuta si o tehnologie speciala pentru indepartarea petelor zilnice.
Majoritatea covarsitoare a cumparatorilor este foarte multumita de acest produs, utilizatorii mai experimentati fiind si ei de parere ca conform raportului calitate pret, Hotpoint WMSD723B este cea mai buna masina de spalat rufe.

2. Whirlpool AWSX63213 6th sense – produsul ce a ocupat locul 2 in top-ul ce desemneaza cea mai buna masina de spalat rufe.
Whirlpool AWSX63213 este o masina de spalat cu capacitatea maxima de 6 kg si o viteza maxima de centrifugare de 1200 rotatii pe minut.
Cele 18 programe de functionare promit sa acopere toate necesitatile de spalare. Mai mult decat atat, aparatul are un program de spalare rapida ce dureaza doar 15 minute, respectiv are si un consum de curent foarte mic. O alta trasatura distincta este setul de programe 6th sense. Acesta ofera abordari separate pentru hainele colorate, actiunile masinii fiind setate in dependenta de nuantele rufelor: inchise, deschise si mixte.
Cumparatorii se declara foarte multumiti de consumurile de apa si curent, dar mai ales de calitatea curatarii hainelor. Totusi, unii declara ca masina de spalat e un pic prea zgomotoasa.

3. Indesit IWSD61251CECO – cea mai ieftina masina de spalat din acest clasament. Aceasta, are o capacitate maxima de 6 kg, iar viteza maxima a uscatorului este de 1200 rpm.
Unitatea este oferita cu 16 programe de spalare si un buton pentru temporizator, astfel masina va incepe singura procesul de spalare la ora setata de posesor.
Nici calitatea curatarii nu da motive de reprosuri, insa eficienta energetica este ceva mai redusa decat la masinile de pe primele doua locuri, Indesit IWSD61251CECO incadrandu-se in clasa energetica A+. Sa stiti ca intre clasele energetice A+ si A++ nu e o diferenta prea mare, poate chiar nesemnificativa. Deci daca nu utilizati masina de spalat foarte intens, aveti toate motivele sa nu atrageti atentia la acest criteriu.
Comentariile utilizatorilor cu referire aceasta masina de spalat sunt cat se poate de pozitive. Se remarca calitatea curatarii, dimensiunile mici si pretul corect. Se vorbeste si despre unele defecte, dar aceastea sunt foarte limitate ca numar.

4. Samsung Eco Bubble WF60F4E5W2W – incarcare maxima – 6 kg, 15 programe de spalare, viteza de centrifugare 1200 rpm, dimensiuni – 85 x 60 x 40 cm, greutate – 55 kg.
Produsul de pe locul 4 din top-ul ce desemneaza cea mai buna masina de spalat rufe se lauda cu un numar mare de programe de functionare, printre care unul ce prevede un ciclu complet de spalare ce dureaza doar 15 minute. Samsung Eco Bubble WF60F4E5W2W corespunde clasei de eficienta energetica A++, iar nivelul zgomotului produs la centrifugare este de 74 dB si 61 dB la spalare. Prin urmare in timpul spalarii aceasta masina de spalat este ceva mai zgomotoasa decat rivalii sai ce produc 57-58 dB, insa diferenta nu este foarte mare.
Cumparatorii se declara foarte multumiti de aceasta masina de spalat. Printre cele mai importante avantaje se enumera calitatea curatarii (asigurata si de tehnologia Eco Bubble), dimensiunile, utilizarea facila si consumuri de apa si energie mici.Majoritatea nemultumirilor tin de zgomotul prea mare generat in timpul functionarii.

5. Beko WMY71033LMB3 – capacitate maxima 7 kg, 15 programe de spalare, viteza maxima de uscare 1000 rpm, dimensiuni 84 x 60 x 50 cm.
Beko WMY71033LMB3 este produsul ce a ocupat locul 5 in top-ul ce anunta cea mai buna masina de spalat rufe si totodata, una din cele mai vandute masini de spalat Beko. Nu e de mirare, mai ales ca unitatea are o capacitate de 7 kg, iar programele de spalare pot satisface orice necesitate de curatare.
Beko WMY71033LMB3 corespunde clasei de eficenta energetica A+++, iar nivelul zgomotului produs la spalare nu ar trebui sa depaseasca 60 dB.

No Comments

Leave a Reply