Cel mai bun stepper pentru acasa

Stepper-Climber-inSPORTline-SEG-SM-3276-e1445937098827Un stepper este un aparat de fitness care furnizeaza o experienta similara cu urcatul treptelor unei scari. Majoritatea stepperelor iti permit controlul asupra intensitatii fapt care iti permite sa le folosesti in functie de forma ta fizica. In ciuda beneficiilor multiple, un stepper poate cauza probleme celor cu sensibilitate in zona genunchilor deoarece miscarea generata de aparat pune presiune pe articulatii. Este indicat sa consulti un medic inainte de a achizitiona si folosi un astfel de aparat de fitness pentru a te asigura ca il poti folosi in siguranta.

Cel mai bun stepper ofera o multitudine de benficii pentru sanatatea utilizatorului, in functie de intensitatea antrenamentului. Miscarea de uracare ajuta la cresterea masei musculara in zona inferioara a corpului si ajuta la arderea intensa a caloriilor. In plus, un stepper de calitate poate fi folosit cu regularitate pentru exercitiile cardio.

Cel mai bun stepper: ce sa cauti
Cele mai bune steppere se gasesc intr-o varietate de modele si intensitati ale efortului. Unele aparate sunt dotate si cu manere mobile care s emisca in ridmul pasilor si care ajuta la lucrul bratelor, in timp ce altele ofera manere fixe pentru a ajuta la mentinerea echilibrului. Ia in considerare criteriile de mai jos inainte de a te decide care este cel mai bun stepper pentru tine.

Afisajul
Display informatii stepperMajoritatea stepperelor sunt dotate cu un afisaj care iti ofera informatii despre activitatea desfasurata. Unele ecrane pot fi avansate, cu control tactil, sau mai simple, cu un ecran digital care iti ofera informatii despre ritmul execritiului masurat in pasi per minut. Modelele mai avansate ofera chiar si programe TV digitale pe care le poti urmari in timpul exercitiilor.

Tipul de exercitii
Modelele de baza de steppere simuleaza miscarea ca atunci cand urci treptele unei scari si nimic in plus. Aparatele mai complexe iti ofera mai multe tipuri de exercitii fizice, peritandu-ti in acelasi timp sa reglezi intensitatea efortului sau inclinarea treptelor.

Monitor cardiac
Un monitor cardiac iti monitorizeaza intensitatea exercitiului din punct de vedere cardiovascular. In functie de starea ta de sanatate si de varsta aceste informatii iti ofera posibilitatea efectuarii exercitiilor fizice la o valoare a pulsului cardiac ce iti ofera beneficii maxima. Unele aparate sunt dotate cu un senzor pentru acest lucur, in timp ce altele estimeaza pulsul in functie de intensitatea miscarii.

Controlul pasilor
Aparatele manuale nu iti ofera niciun fel de informatii legate de activitatea pasilor, in timp ce stepperele electronice functioneaza la viteze diferite. Antrenamentele de intensitate scazuta iti ofera un ritm de aproximativ 25 de pasi pe minut, in timp ce un antrenament intensiv poate ajunge pana la 160 de pasi pe minut si poate chiar mai sus. Stepperele cu control electronic functioneaza cu un motor care determina nivelul de zgomot si de miscare a fiecarui pas parcurs. Alte siteme de monitorizare pot urmari daca piciorul se ridica de pe pedala in timpul exercitiului si daca miscare efectuata este in sus similara cu urcatul unei scari, precum si ritmul lin si constant al exercitiului. Stepperele manuale nu iti ofera un nivel lin si constant al miscarii deoarece implica mai mult efort.

Cel mai bun stepper iti permite efectuarea de exercitii fizice complexe care iti for intari musculatura partii de jos a corpului si ofera un exercitiu cardiovascular complet. Este bine sa iei in considerare toate functiile si posibilitatile aparatului inainte de a il alege pe cel mai potrivit pentru tine.

Cele mai bune steppere
Tinand cont de criteriile descrise in articol, am studiat oferta de steppere disponibile la vanzare si va prezentam mai jos cateva modele care ofera un raport calitate/pret excelent.

1. Cross trainer / Stepper Climber inSPORTline SEG SM-3276
Stepper Climber inSPORTline SEG SM-3276Cross trainer / Stepper Climber inSPORTline SEG SM-3276 еste un echipament fitness modern, dotat cu o gama bogata si variata de functii si programe utile. Aparatul simuleaza urcatul scarilor si este ideal pentru antrenamentul muschilor picioarelor.

Stepper Climber inSPORTline SEG SM-3276 este dotat cu computer usor de folosit si foarte util datorita functiilor oferite. Pe ecran sunt afisate informatii despre antrenament precum: timp, distanta, calorii, puls si altele.
Aparatul vine cu 16 programe presetate si 4 programe HRC HRC (programe care adapteaza gradul de dificultate in functie de ritmul dumneavoastra cardiac).

2. Stepper cu maner si corzi HMS 8003
Stepper cu maner si corzi HMS 8003Stepperul HMS 8003 este ideal pentru acasa, avand maner si suportul pentru picioare antiderapante, cu ajutorul carora ne mentinem mai usor echilibrul in timpul exercitiului.

Puteti de asemenea sa reglati intensitatea la pedalare pentru un exercitiu mai intens sau mai relaxant. Antrenamentul cu stepper intareste muschii centurii pelvine, muschii coapselor, precum si muschii picioarelor inferioare, fese si abdominali.

Stepperul este un aparat care este util atat pentru femei cat si pentru barbati.

3. Stepper Leg Trainer 1238
Stepper Leg Trainer 1238Dispozitivul este exceptional deoarece nu trebuie sa faceti exercitii de 30 de minute, este suficient un minut!
Permite toniferea coapselor si feselor; deasemnea sunt lucrati si muschii abdominali.
O miscare revolutionara: va ridicati in sus si in jos propria greutate.
Prmite un exercitiu complex care rezolva parti problematice ale corpului unei femei fiind implicati peste 100 de muschi.
Datorita unei asamblari si utilizari simple, puteti sa-l folositi rapid si usor.

Cel mai bun stepper pentru acasa

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *