Cel mai bun dozator de apa

Hyundai-Hi-Seoul-HWJ-110-HWJ-110S

Apa este o resursa foarte importanta pentru care anual platim sume mari de bani, achizitionand sticle imbuteliate. De-a lungul timpului s-a tot facut publicitate asupra faptului ca apa de la robinet nu este suficient de pura pentru a fi bauta, prin urmare o achizitionam din supermarket. O solutie, spre a reduce din costurile apei potabile – pe termen lung, este sa achizitionezi un sistem de filtrare sau un dozator de apa cu un astfel de sistem.

Zilnic trebuie sa bei cel putin 2 litri de apa, pentru a restabili vitalitatea organismului, a elimina toxinele si chiar pentru o digestie buna. Avantajul unui dozator de apa, fata de un sistem simplu conectat la robinet, este ca poti obtine rapid apa calda, pentru a prepara ceaiul sau chiar o cafea instanta.

Pretul unui dozator de apa cu sistem de purificare porneste de la 500 lei, iar in functie de caracteristicile tehnice dar si producator, depaseste 2000 lei.

Cum aleg cel mai bun dozator de apa pentru us casnic?
Cand alegi un dozator de apa, pentru uz casnic, sunt multe caractersitici esentiale ce trebuie sa le iei in calcul, de la sistemul de filtrare si pana la cantitatea de apa ce poate fi purificata in total pe durata procesului. Cautand cel mai bun dozator de apa am gasit un model care respecta toate standardele de calitate si necesitatile unei familii :

 Hyundai HWJ-110S

Cel mai bun dozator de apa2La prima vedere, aparatul impresioneaza printr-un design inovator, produsul fiind premiat premiat in 2013 la „Concursul de Design Red Dot” din Seoul – Korea. Panoul de comanda este simplu si la indemana, avand incorporate chiar sistem de protectie pentru copii. Aparatul este foarte usor de montat – se racordeaza la reteaua electrica (220V) si direct la robinetul de apa, dispunand de toate accesoriile necesare (aprox 3 ml de furtun). Datorita dimensiunii reduse poate fi instalat pe blatul din bucatarie.

Dozatorul Hyundai HWJ-110S este prevazut cu robinet pentru apa rece, apa fierbinte, si cu un sistem performant de filtrare a apei, in 4 etape. Prin urmare calitatea apei este cu mult mai buna decat a celei imbuteliate – dupa cum bine se cunoaste plasticul poate afecta calitate, iar majoritatea sticlelor sunt din materiale ce incep descompunerea inca de la a doua utilizare. Achizitionarea unui dozator bun de apa, reprezinta o investitie pe termen lung, a carui cost sunt mult mai reduse. Capacitate maxima de apa filtrata este de 4,500 litri.

Dupa cum spunneam mai sus sistemul de purificare este foarte important, iar dozatorul Hyundai HWJ-110S, are posibilitatea sa filtreze apa in 4 etape sucesive, si anume:

• filtrul Sediment – cu ajutorul caruia capacitatea de a retine impuritati de 15 ori mai mici decat un graunte de nisip, adica toate particulele cu un diametru mai mare de 1 micron

• filtrul Pre Carbon – faciliteaza eliminarea din compozitia apei substante chimice nocive cum ar fi materiale sintetice cancerigene, insecticidele si in primul rand clorul, folosit in tratarea apei din reteaua municipala, in proportie de 99%.

• filtru UF – este un filtru de inalta precizie (0,01 microni) cu o excelenta permeabilitate a apei si foarte rezistenta chimic si termic. Elimina in totalitate microorganismele si bacteriile precum Giardia, Cryptosporidium, Ecoli, Protozoan Cysts, etc.

• filtru Post Carbon – la trecera apei prin acest filtru de inalta calitate, pe baza de carbon activ granular, aceasta isi recapata culoarea si gustul natural prin eliminarea gazelor dizolvate cu miros neplacut

Cel mai bun dozator de apa

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *