Cel mai bun mp3 player

Nano300

Chiar daca multi avem un smartphone, de pe care sa ascultam muzica, intampinam de regula doua mari inconvieniente: faptul ca bateria aparatului se termina foarte repede si ca memoria este insuficienta. Prin urmare iti recomand achizitia unul mp3 player, in special daca nu ai posibilitatea sa iti incarci telefonul de doua ori pe zi. Cel mai bun mp3 player trebuie sa iti aduca cel putin 4 avantaje: spatiu suficient pentru a putea stoca toate melodiile tale preferate, sa fie usor, sa aiba dimensiuni mici si o interfata intuitiva.

Pretul pentru un mp3 player bun porneste de la 100 lei, iar in functie de caracteristici dar si de producator depaseste costul de 1000 lei.

Cum aleg cel mai bun mp3 player?
Atunci cand doresti sa alegi cel mai bun mp3 player, trebuie sa fii atent la: calitatea sunetului redat, formatele de muzica suportate, capacitatea de stocare, dimensiunea aparatului, dar si care e durata de viata a bateriei.

1. Calitatea sunetului si formatele suportate

Calitatea sunetului este o caracteristica ce poate fi verificata in principal daca te duci intr-un showroom, pentru a testa aparatul. Calitatea sunetului este influentata atat de performantele mp3 player-ului dar si de cele ale castilor. O alta varianta este sa achizitionezi un produs care are un review bun, din partea unei persoane care l-a cumparat / testat.

Formatele suportate / citite de mp3 player – majoritatea modelelor suporta cel putin trei formate MP3, WAV, WMA. Sunt insa si aparate care ofera o varietate mai mare de formate suportate, insa nu uita ca pe internet poti gasi si “convertoare” care sa te ajute sa transformi OGG sau MP4 in MP3.

Un plus al unui mp3 player bun este functia radio – mai ales daca obisnuiesti sa mai asculti din cand in cand stirile sau diverse emisiuni.

2. Capacitatea si dimensiunea

Un model care are o capacitate de 2 Gb, poate stoca pana la 400 de melodii. Depinde de tine ce tip de aparat cauti si mai ales de cate melodii doresti sa transferi pe nou dispozitiv. Desigur daca doresti sa stochezi si sa asculti din cand in cand carti audio, atunci recomand sa achizitionezi un model care sa aiba o memorie mai mare de 4 Gb.

Un mp3 player trebuie sa aiba o dimensiune mica, ideal cat sa incapa in buzunar.

3. Durata bateriei si interfata

Cel mai bun mp3 player, trebuie sa iti ofere o baterie care sa ii sustina activitatea cel putin 15 ore. Cu cat durata bateriei este mai mare, cu atat te vei putea bucura de mai multa muzica, fara a fi stresat ca trebuie sa pui la incarcat aparatul. Dezavantajul este ca un aparat cu o durata mai mare de viata, are un pret ce urca.

Un alt aspect foarte important este interfata aparatului – un mp3 player trebuie sa fie usor de folosit, chiar fara sa urmaresti informatiile afisate pe ecran – adica din buzunar.

4. Garantia

Un mp3 player bun, are o garantie in medie de 2 ani. Alege mereu achizitionarea de produse de la furnizori de incredere, care sa te ajute in situatia in care ai probleme cu aparatul.

Cel mai bun mp3 player

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *