Cel mai bun aparat de spalat cu presiune

114923729.black-decker-pw1700spm

Cel mai bun aparat de spalat cu presiune:

1. Black&Decker 1700 Supreme – este detinatorul primului loc si al titlului de cel mai bun aparat de spalat cu presiune cu pretul de pana la 800 lei. Unitatea 1700 Supreme a depasit orice asteptari, fiind capabila sa livreze un jet de apa cu o presiune mai mult decat suficienta (130 bar max ceva mai putin in mod normal). Aparatul poate scoate chiar si cele mai invechite pete. Mai mult, accesoriile cu care vine curatitorul, acopera toate necesitatile ce pot aparea in timpul spalarii masinii, pe langa toate, acestea avand si propriul spatiu de depozitare in carcasa aparatului. Black&Decker 1700 Supreme are un furtun cu o lungime de 5,5 metri, iar pretul in mod normal nu ar trebui sa depaseasca 600 lei.

2. Bosch Aquatak 37-30 – este un aparat cu presiune de asemenea foarte bun. Presiunea de lucru dupa manual este de 90 bar, suficient pentru a spala masina de praf si chiar de majoritatea insectelor. Unitatea dispune de un furtun cu o lungine de 6 metri prin care pot fi pompati 370 litri de apa pe ora. Totusi, Aquatak 37-30 este de regula cu aproximatix 25% mai scump decat unitatea Black&Decker 1700, iar eficienta in demonstrata de agregatul Bosch in timpul testelor a fost aparent mai mica.

3. Grizzly HDR 21-150 – este un aparat cu caracteristici foarte bune si un pret decent. Capacitatile sale l-ar putea transforma in cel mai bun aparat de spalat cu presiune, insa brandul Grizzly are o prezenta modesta pe piata romaneasca, respectiv si accesoriile de rezerva sunt greu de gasit.

4. Karcher K3  -Karcher este probabil cel mai cunoscut nume de pe piata aparatelor electrice pentru casa. Produsele lor sunt recunoscute pentru calitatea superioara si termenul de serviciu mare. Insa, pentru bine se plateste, iar diferente de pret dintre Karcher si rivalii sai este semnificativa. Spre exemplu, curatitorul cu presiune K3 are un pret aproape identic cu pretul curatitorului Grizzly HDR, insa parametrii de functionare al agregatului de pe locul 4 sunt net inferiori.

5. Masina de curatat cu presiune Skil 0760 – Skil 0760 este o unitate compacta cu performante destul de modeste. Totusi, daca nu aveti pretentii prea mari la puterea jetului de apa, si va doriti un produs calitativ, curatitorul Skil este numai bun pentru dvs.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *