Cea mai buna alarma auto

alarma-auto-viper-can-oem-high-speed-3903v-8178315

 

Cea mai buna alarma auto: Top 5 dupa raportul calitate/pret
1. Alarma auto Viper High Speed 3903V  – ar putea fi numita cea mai buna alarma auto dupa raportul calitate pret. Aceasta detine tot setul necesar de functii pentru a proteja eficient automobilul dumneavoastra. Alarma High Speed 3903V are o raza mare de actiune, armare automata, senzor de soc, functia de cautare in parcare si multe altele. Instalarea se face foarte usor, sistemul fiind compatibil cu majoritatea automobilelor.

2. Alarma auto PNI OV2882 – este o alarma nu prea cunoscuta pe piata securitatii auto din Romania. Totusi, aceasta integreaza majoritatea functiilor disponibile in domeniu. Plus la toate, alarma auto PNI OV288 poate fi achizitionata foarte ieftin, mai ales daca comparam aceasta unitate cu produsele marilor producatori de alarme. OV288 dispune de alarma anti-soc, alarma usi deschise, localizare vehicul , functia SOS, iar distanta de operare atinge 400 m.

3. Alarma auto Thunder CA206 – este unul din veteranii pietei de securitate auto si detinatoarea pozitiei cu numarul 3 in cursa pentru cea mai buna alarma auto. Thunder CA2016 este simpla in utilizare, iar problemele oferite de aceasta sunt cat se poate de rare. Totusi CA206 pune la dispozitie un set de functii la fel de complet ca unitatile mai scumpe. Astfel din setul standart nu lipsesc telecomenzile Responder pe 2 cai si functia de pornire a motorului.

4. Alarma auto Discovery 5650R -unitatea de pe locul 4 din top-ul ce desemneaza cea mai buna alarma auto nu este foarte populara, insa posesorii acesteia se declara multumiti de ea. Unitatea poate raporta evenimentele petrecute anterior dezarmarii prin emiterea unui sunet special. Discovery 5650R este de asemenea lipsita de ecran pe telecomanda, in rest insa, setul de functii este complet.

5. Alarma auto Viper 350 Responder – Viper este probabil cel mai renumit producator de sisteme de siguranta auto. Produsele marca Viper sunt foarte calitative insa au si un pret pe masura. Alarma auto Viper 350 detine un numar impresionant de functii pentru protejarea vehicului dvs., plus cateva componente menite sa facilizeze utilizarea automobilului. Una din acestea ar fi pornirea motorului de la distanta cu ajutorul telecomenzii. Viper 350 ar putea fi cea mai buna alarma auto, insa pretul de achizitie este mult peste pretul rivalilor.

Cea mai buna alarma auto

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *