Cele mai bune stergatoare auto de parbriz

14066389661405930127Galeria_1

Stergatoare auto de parbriz: top 3

1. Stergatoare auto Bosch Aerotwin – nu sunt produse tocmai ieftine, dar din punctul nostru de vedere isi merita toti banii. Din toata gama Aerotwin am dori sa scoatem in evidenta modelul Retrofit. Aceste stergatoare sunt compatibile cu cea mai mare parte a automobilelor, fiind si foarte simplu de montat. In timpul testelor am remarcat cateva plusuri ale acestor unitati, ce compenseaza foarte bine pretul de achizitie destul de mare. Astfel, setul de stergatoare auto de parbriz Bosch Aerotwin Retrofit, a demonstrat o capacitate de curatare a parbrizului ireprosabila, iar sunetul cauzat de functionarea acestora, a fost aproape neglijabil. Mai mult, utilizatorii de pe diverse forumuri cu tematica auto, afirma ca si la capitolul durabilitate, stergatoarele auto Bosch Aerotwin, stau la fel de bine. Prin urmare, decat sa cumparati stergatoare o data la cateva luni, mai bine achizitionati un produs ce va rezista cativa ani.

2. Stergatoare auto de parbriz Champion Aerovantage – compania Champion este probabil cel mai cunoscut producator de stergatoare auto. Unitatile Aerovantage s-au prezentat foarte bine la testele de curatare, insa se pare ca la capitolul durabilitate, acestea sunt surclasate de stergatoarele Bosch Aerotwin. In schimb, pretul de achizitie pentru Champion Aerovantage este mult mai bun, iar procesul de montare si demontare este foarte simplu.

3. Stergatoare auto de parbriz Valeo Retrofit Flat Blade – Valeo este una din cele mai importante marci din lumea producatorilor de piese si accesorii auto, avand o prezenta foarte mare pe piata din Europa. Gama de stergatoare auto oferita de Valeo este de asemenea impunatoare. Unitatile Retrofit Flat Blade sunt produse din categoria premium, fiind fabricate din materiale de calitate superiora. Stergatoarele nu au lasat motive de reprosuri in timpul testelor, cat la capitolul calitatea curatirii atat si la capitolul silentiozitate. Mai mult, instalarea pe masina este foarte simpla, iar producatorul promite compatibilitate cu 95% din modele auto prezente pe piata.

Cele mai bune stergatoare auto de parbriz

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *