Topul celor mai folositoare jucarii

catelus vorbitor

Topul celor mai folositoare jucarii

1.„Catelusul vorbitor” – este o jucarie din plus moale care cu ajutorul caruia copilul va invata si se va distra, doar printr-o apasare a butoanelor pozitionate pe corpul catelusului.Catelusul il va invata pe copil culorile, sa numere, partile corpului, dar si melodii indragite. Toate frazele rostite de el sunt in limba romana.

2. Seturile de sortat si/sau construit. Fie ca sunt cuburi, sau cercuri, in doua sau 100 de culori, merita din toate punctele de vedere. Dincolo de beneficiile clare, legate de partea educationala, sunt fun si copiii sunt captivati de ele si asta in mod constant.Un mare plus pentru piramida de la Melissa and Doug

3,Trenuletele de lemn. Le puteti cumpara in seturi mai mici sau mai mari, le gasiti si la Ikea, dar si pe la alte branduri, cum este Bigjigs, sunt compatibile brandurile intre ele, le puteti mixa cum vreti voi si in timp puteti crea adevarate opere de arta impreuna cu copiii.
4. LEGO. Aici nu cred ca mai trebuie sa spun ceva.Se poate incepe cu Duplo, care merge pana la copii mari si un pas urmator poate fi seria Lego Bricks and More, care are piesele de baza
5. Girafa Sophie.Prima jucarie a bebelusului care-i stimuleaza toate simturile!Fina la atingere, ca si pielea mamei, girafa are efecte linistitoare asupra bebelusului.

6. Seturile de ustensile casnice. Fie ca vorbim de un set de masa si fier de calcat sau o bucatarie complet utilata, nu numai ca sunt niste investitii pe termen lung (daca sunt de calitate rezista atat trecerii anilor cat si utilizarii intensive), dar sunt niste investitii extrem de profitabile, fiindca mereu se pot reinventa si tot ce trebuie sa faci este ca din cand in cand sa le mai iei cate un accesoriu.

7. Seturile creative de la Djeco. Sunt in general pentru copii mai mari, insa sunt printre cele mai faine de pe piata. Gasiti de toate pentru toti sub umbrela lor, de la puzzle-uri la mozaicuri, origami, accesorii pentru pictura, etc.

8. Galeata cu domnul cap de cartof. Il recomandam si pe domnul Cap de Cartof,experienta super ok din toate punctele de vedere.

9. Magformers .Dezvoltă inteligenţa vizuală şi spaţială. Stimulează gândirea constructivă, spaţială şi abstractă. Favorizează creativitatea. Ajută la exersarea îndemânării.

Topul celor mai folositoare jucarii

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *