Cele mai cumpărate jucării

Toys1

 

Iată o clasificare a celor mai populare, vândute și căutate jucări:

1. Printesa Elsa și jucăriile Frozen

Comenzile pentru personajele Frozen au fost de două ori mai mari decât achizițiile cumulate ale jucăriilor preferate de copii din anii trecuți. Înainte de Crăciun, 20% dintre părinţi declarau că le vor cumpăra copiiilor jucării din seria Frozen, pe când doar 16,8% mai plănuiau să cheltuie banii pe păpuşi Barbie.

2. My Little Pony

My Little Pony sau Micul Meu Ponei, este un personaj classic din 1980, care a renăscut o dată cu serialul televizat de actualitate. În 2014 s-a creat o adevarată comunitate online de fani în jurul acestor personaje. Prințesa Twilight Sparkle și întreaga colecție de ponei au fost la mare căutare , ocupând locul doi în căutările de jucării din întreaga lume.

3. LEGO Friends

În clasamentul pentru băieți, LEGO a condus detașat. În 2014 au fost lansate numeroase produse noi cu legături în cultura pop (de exemplu, Lego Star Wars), însă Seria LEGO Friends, comercializată începând cu 2012, care include piese sub formă de mini păpuși, a avut un succes răsunător și în rândul fetițelor. Seria LEGO Friends a devenit una dintre cele mai de success serii din istoria companiei Lego. Prețurile variază în funcție de numărul de piese și personaje. Cel mai bine vândut set de la Lego Friends este Centrul Comercial Heartlake.

4. Jucăriile SHOPKINS

Populare pentru copiii cu vârste peste cinci ani, jucăriile Shopkins îi invață pe micuți despre secretele cumpărăturilor la supermarket. Jucăriile Shopkins sunt compuse din piese și personaje care reflectă un punct de vânzare de tip băcănie. Seriile sunt produse de Moose Toys și se pot găsi în serii precum: brutărie, stand de legume, magazin alimentar.

5. NERF Guns – jucăriile cu proiectil

Jocurile cu puști, arcuri, săbii și pistoale au fost mereu căutate. NERF Guns sunt jucării clasice cu proiectil. 2014 a venit cu noi modelele de puști NERF, dintre care cele mai populare au fost Lovitura Zombie și Vortex. Tot în 2014 a fost lansată și prima linie de puști NERF dedicate fetelor, numită Rebelle. Doar copiii peste 8 ani se pot înarma cu armele Nerf.

6. Barbie Dream House

Deși vânzările pentru Barbie au scăzut, cele pentru Casa de Vis Barbie au crescut. Casa de Vis este o jucărie clasică de câteva decenii, dar interesul asupra acesteia a crescut  datorită unui show online pentru copii numit “Viața în Casa de Vis” sau “Life in the Dreamhouse.

7. Jucării “Ţestoasele Ninja”

Țestoasele au apărut mai întâi în benzi desenate la sfârșitul anilor ’80 și începutul anilor ’90, pentru ca ulterior să apară într-un serial de desene animate, filme, jocuri video și jucării.

“Cei patru frați, Donatello, Michaelangelo, Leonardo și Raphael inspiră încă foarte mulți copii în mod pozitiv, de aceea sunt o achiziție foarte populară în rândul părinților. Anul 2014 a venit și cu o relansare a filmului clasic Țestoasele Ninja care a dus la o creștere a interesului asupra acestor personaje.

Cele mai cumpărate jucării

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *