Cel mai bun smartphone

SM-G920IZDAINS-403979-2

Telefonul mobil este o componenta indispensabila a vietii de azi. Noi, am testat peste 20 de telefoane mobile inteligente prezente pe piata in 2015, intr-un final alegand 3 dintre acestea.

CEL MAI BUN SMARTPHONE :

1. Samsung Galaxy S6 – de ce Samsung Galaxy S6 este cel mai bun smartphone in 2015? Pentru ca telefonul detine un ecran Quad HD ce livreaza imagini foarte calitative, are finisaje executate ireprosabil, performante de top, soft usor de utilizat si camere de filmat avasnsate. Multa lume reproseaza lui Galaxy S6 bateria nedetasabila si lipsa portului Micro SD. Mai mult, unii considera ca smartphone-ul coreean seamana prea tare cu Iphone 6. Totusi, dupa parerea noastra Samsung compenseaza din plin aceste pierderi. Ba mai mult, bateria integrata si memoria ce nu poate fi extinsa, sunt doar niste chestii cu care te deprinzi foarte repede, mai ales ca Samsung Galaxy S6 poate fi achizitionat si cu memorie inclusa de 128 Gb. Plus la asta, inginerii au facut uitat cardul SD dintr-un motiv foarte serios: optimizarea functionarii sistemelor, respectiv imbunatatirea performantelor telefonului. Iar la capitolul performante, cel mai bun smartphone in 2015 sta foarte bine, procesorul cu 8 nuclee si RAM-ul de 3 Gb asigurand fluiditatea functionarii indiferent de situatie.

2. Iphone 6 -Daca sunteti un fan al companiei Apple si intentionati sa achizitionati un smartphone nou, Iphone 6 ar fi cea mai bun alegere pentru dvs. . Acesta este bine construit, are performante bune, un ecran foarte calitativ, si design atragator. E adevarat ca specificatiile tehnice ale acestui smartphone sunt inferioare multor rivali pe baza de Android, respectiv, daca am judeca doar dupa raportul – valoare primita/pret, Iphone 6 nu s-ar clasa nici macar in top 5. Insa, succesul comercial enorm de care se bucura gadgeturile Apple este asigurat nu de valoarea livrata de producator ci de valoarea pe care o percep cumparatorii atunci cand achizitioneaza spre exemplu un Iphone 6. Telefonul de pe locul 2 din top-ul pentru cel mai bun smartphone in 2015 este o sansa de a evada din lumea Android si de a incerca altceva. Ceva cu design mai atragator si cu interfata mai rafinata, care din motive necunoscute ii face pe multi din propriterii de telefoane Android sa devina invidiosi. Asta chiar daca acestia afirma ca sunt indiferenti, ba chiar produsele Apple nu sunt pe placul lor. In realitate insa, toti si-ar dori un Iphone 6.

3. HTC One M9 – bataia pentru locul 3 in top-ul ce anunta cel mai bun smartphone in 2015 a fost foarte mare. Mai mult de atat, numarul mare de rivali risca sa transforme bataia intr-un adevarat razboi. Invingatorul luptei a fost declarat HTC One M9 si in cele ce urmeaza vom incerca sa ne justificam alegerea.
Dupa parerea noastra, HTC One M9, este unul din cele mai frumoase telefoane pe baza de Android. Carcasa exterioara a lui M9 este fabricata dintr-un metal ce promite sa fie rezistent la zgaraieturi ori la alte actiuni mecanice. Gratie procesorului Qualcomm Snapdragon cu 8 nuclee si memoriei RAM de 3 Gb, smartphone-ul din Taiwan functioneaza fara lag-uri. Plus la asta, capacitatea de stocare a telefonului poate fi adusa pana la 2 TB.
Aparatul foto principal al lui HTC One M9, de 20 MP, pe langa faptul ca asigura captarea unor imagini foarte calitative, mai ofera si un numar impresionant de optiuni de prelucrare si imbunatatire a acestor imagini. Mai mult, camera din dotare poate filma clipuri cu rezolutia 4K.

CEL MAI BUN SMARTPHONE IN 2015: CONCLUZIE

Stim ca multa lume nu va fi in totalitate de acord cu acest top. Multi vor spune ca Iphone 6 este cel mai bun smartphone in 2015, iar altii ca acest telefon nici nu are ce cauta in top.

Cel mai bun smartphone

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *