Cel mai bun Smart TV

sbtb08_samsungtv__1169384f

Cel mai bun Smart TV:

Incercam sa aflam care este cel mai bun Smart TV al prezentului. Nu e o sarcina tocmai simpla si asta pentru ca o buna parte din televizoarele existente pe piata sunt Smart, respectiv este nevoie de mult timp pentru o analiza completa a ofertei. Totusi, unele aparat sunt mai avansate, au un numar mai mare de aplicatii si functii. Altele insa, sunt ceva mai limitate, in schimb au preturi mai accesibile. Cu alte cuvinte, cel mai bun Smart TV, este televizorul ce livreaza cel mai bun raport calitate/pret.

CEL MAI BUN SMART TV: TOP 3

1. Samsung Smart 3D seria 6240 – dupa parerea noastra, Samsung are cea mai buna gama de Smart TV-uri. Coreenii ofera televizoare cu specificatii tehnice avansate si un numar mare de aplicatii utile. In plus, Samsung este cunoscut pentru preturile corecte la produsele sale.
Dupa ce am analizat oferta de pe piata, am ajuns la concluzia ca cel mai bun Smart TV este Samsung 3D LED seria 6240. In primul rand, acest televizor se poate lauda cu o calitate a imaginilor aproape perfecta. Obiectele afisate pe ecran sunt foarte clare si bine detaliate chiar si in timpul miscarii. Mai mult, surprinde placut si calitatea sunetului produs de cele 2 boxe a cate 10W fiecare.
Totusi, avand in vedere ca Smart TV-urile sunt semnificativ mai scumpe decat televizoarele obisnuite, este foarte important ca componenta Smart sa isi merite banii. In cazul lui Samsung Smart TV 6240 nu trebuie sa va faceti griji. Televizorul are un raport calitate/pret excelent. In primul rand, acest produs detine un procesor cu 4 nuclee, respectiv lag-urile ori erorile de procesare lispesc. Mai mult, televizorul se descurca minunat chiar si daca are de executat mai multe sarcini simultan.
Meniul Smart este usor de utilizat, insa daca aveti neclaritati, puteti accesa manualul electronic stocat in memoria televizorului.
Din minusuri, putem enumera lipsa ochelarilor 3D.

2. Sony Bravia Seria W705C – ocupantul locului 2 in top-ul ce desemneaza cel mai bun Smart TV este un produs lansat in anul 2015 ce a strans pana acum o multime de laude. Si adevarul e ca laudele sunt cat se poate de meritate. Si asta pentru ca Sony Bravia Seria W705C este un televizor Smart foarte bun.
Calitatea imaginilor este exceptionala. Performanta se datoreaza in primul rand rezolutiei Full HD, dar si unui numar impunator de tehnologii menite sa imbunatateasca experienta de utilizare a televizorului. Una dintre aceste tehnologii este Motionflow™ XR. Ea are grija sa mentina cursivitatea actiunii de pe ecran prin adaugarea de cadre suplimentare, creand astfel impresia realitatatii.
Sunetul este si el la nivel. Pentru a nu dezamagi, inginerii au dotat Smart TV-ul Sony Bravia W705C cu 2 boxe a cate 10W si tehnologii pentru rafinarea sunetului. Dintre acestea am dori sa scoatem in evidenta ClearAudio+. Cu ajutorul ei se obtine un sunet final curat, indiferent de ce este vorba: muzica, dialogul dintr-un film ori altceva.
Soft-ul Smart este unul din cele mai bune intalnite pana acum. Acesta, pe langa faptul ca face televizorul mai usor de utilizat, mai deschide utilizatorului posibilitati aproape nelimitate. In meniul Smart puteti face practic orice. Puteti asculta muzica, privi filme, naviga pe net, stoca programele preferate si multe altele.

3. LG LF580V – unul din cele mai proaspete televizoare LG si totodata ocupantul locului 3 in top-ul ce anunta cel mai bun smart TV.
Ca si in cazul rivalilor sai, LG LF580V este capabil sa ofere imagini de o calitate ireprosabila si sunet foarte clar. Toate se datoareza tehnologiilor din dotare: Dynamic Clear White, Active Noise Reduction, Dynamic Color Enhancer, DTS, Clear Voice II etc. Chiar daca pentru fiecare televizor tehnologiile de imbunatatire a imaginii si sunetului au denumiri distincte, in estenta, toate fac aceleasi lucruri.
LG LF580V propune o gama larga de aplicatii in meniul Smart. Acestea sunt bine amplasate si ofera posibilitati aproape nelimitate. Totusi, navigarea prin meniu nu este tocmai simpla. Si asta pentru ca televizorul vine cu o singura telecomanda. E adevarat ca in toate materialele publicitare se vorbeste despre telecomanda Remote Magic, insa in realitatea, dotarile standart ale televizorului nu includ acest produs. Deci daca va doriti o experienta cu adevarat placuta, va recomandam sa achizitionati Remote Magic.

Cel mai bun Smart TV

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *