Cel mai bun espressor

espressor-automat-krups-ea8250-536-1

Astazi venim cu propunerea noastra pentru cel mai bun espressor. Mai mult, vom supune analizei 3 espressoare, care teoretic ar trebui sa satisfaca nevoile oricarui cumparator, in functie de asteptari si buget.

CEL MAI BUN ESPRESSOR: TOP 3

1. Espressor DeLonghi ECO 310 ICONA  – probabil cel mai bun espressor dupa raportul calitate/pret. Produsul este prezent pe piata de prin 2010, recomandandu-se in aceasta perioada drept un espressor de calitate, usor de folosit si intretinut, dar mai important, cu un pret corect. DeLonghi ECO 310 ICONA este un espressor semi-automat si nu automat cum este pozitionat de unii retaileri, pentru alimentarea aparatului fiind nevoie de cafea macinata. Puterea de functionare este de 1050 W, iar capacitatea rezervorului de apa detasabil atinge 1,4 litri. Nu sunt valori tocmai impresionante, insa suficiente pentru a pregati rapid un cappuccino foarte bun.

2. Krups EA8250PE – este un espressor automat cu rasnita de cafea incorporata. Aparatul functioneaza la o presiune de 15 bari, are un rezervor cu capacitatea de 1,8 litri si poate prepara simultan 2 cesti de espresso, cafea, caffe latte sau cappuccino. Pentru utilizarea facila si corecta, producator a prevazut un monitor LCD pe care se afiseaza timpul necesar pentru pregatirea bauturii, temperatura si multe alte informatii utile. Daca am putea face abstractipe de pret, am spune ca Krups EA8250PE e cel mai bun espressor.

3. Gaggia Classic – un espressor manual cu puterea de fuctionare de 1300 W, capacitatea rezervorului de apa de 2,1 litri si posibilitatea prepararii a 2 cesti de bautura simultan.
Daca in cazul espressorului Krups puteti obtine cafeaua perfecta fara a fi prea experimentat in domeniu, in cazul lui Gaggia Classic situatia este un pic diferita. Interfata si instrumentele acestuia parca vorbesc de la sine ca viitorul posesor va avea de invatat cum sa utilizeze corect aparatul.

CEL MAI BUN ESPRESSOR: CONCLUZIE

Daca sunteti incepator in ale cafelei ori nu aveti prea mult timp liber, recomandam achizitia unui espressor automat. L-ati setat, alimentat si ati uitat de probleme. Pe de alta parte insa, espressorul manual asigura mai multa libertate in personalizarea bauturii si in plus aparatele manuale sunt mai ieftine.

Cel mai bun espressor

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *