Cel mai bun navigator GPS

res_f584b55fdd097df4fb72e064cb9abed6_full

Cel mai bun navigator GPS:

Oferim astazi cateva sfaturi pentru a alege mai usor cel mai bun navigator GPS. Mai mult, vom pune la dispozitie si un top al sistemelor de navigatie ce merita dupa parerea noastra achizitionate. Clasamentul este bazat in primul rand pe raportul calitate/pret manifestat de fiecare GPS, insa nu am uitat sa facem si o analiza a parerilor exprimate de posesori.
CEL MAI BUN NAVIGATOR GPS: SPECIFICATII TEHNICE

Dimensiunile unui GPS incep de la 3,5 inch. Totusi cele mai uzuale sunt navigatoarele GPS de 4,5 si 5 inch. Desigur exista oferte cu o diagonala mult mai mare – chiar si de 7 inch, dar acestea desigur sunt mai scumpe.
Procesorul determina viteza cu care este calculat traseul ori viteza cu care este reconfigurat acesta in cazul abaterii de la traseul primar. Astfel, e preferabil ca GPS-ul ales sa detina un procesor de minim 400 Mhz. Majoritatea sistemelor actuale de navigatie au procesoare ce trec de acest nivel, ajungand chiar si la 700-800 Mhz. Pentru un navigator GPS simplu, 450-600 Mhz este suficient, insa niciodata nu strica un procesor mai performant. E necesar totusi sa cunoasteti ca un procesor bun trebuie sa fie insotit de o memorie RAM pe masura. Un minim de memorie RAM ar fi de 64 Mb, insa pentru mai multa siguranta este recomandabila achizitia unui GPS cu cel putin 128 Mb RAM.
CEL MAI BUN NAVIGATOR GPS: UNDE IL CUMPAR?

Chiar daca nu e un produs foarte scump, cel mai bun navigator GPS trebuie ales cu atentie. Mai mult, aveti grija si se unde achizitionati aparatul, mai ales ca serviciile post-vanzare in cazul electronicelor sunt foarte importante. Cu alte cuvinte va recomandam relailerii de electronice mari.
CEL MAI BUN NAVIGATOR GPS:

1. Serioux Q550T2 – Q550T2 este o unitate Low Cost si probabil cel mai bun navigator GPS pentru pretul sau. Serioux Urban Pilot Q550T2 se poate lauda cu 128 Mb de memorie RAM, un procesor de 800 MHz si un monitor de 5 inch. Acest GPS este usor utilizabil, iar memoria interna de 4 Gb ofera destul spatiu de depozitare pentru animarea calatoriilor. Unul din punctele slabe ar fi calitatea ceva mai modesta a imaginii.
2. Evolio Preciso Pro HD – locul 2 in top-ul ce desemneaza cel mai bun navigator gps. Unitatea dispune de un ecran cu diagonala de 5 inch si o rezolutie de 800×480 pixeli. Caracteristicile de performanta ale lui Evolio Preciso PRO HD sunt foarte bune pentru aceasta clasa de aparate – RAM 128 Mb si 664 MHz frecventa procesorului. GPS-ul Evolio Preciso HD ruleaza la nivelul asteptarilor. Comenzile sunt executate in doar cateva fractiuni de secunda. Monitorul ofera imagini bine detaliate, iar calitatea sunetului intrece orice asteptare. Mai mult de atat, acest sistem de navigatie GPS vine cu harta Full Europe.
3. PNI S905 – locul 3 in top-ul ce desemneaza cel mai bun navigator gps. PNI este un jucator nou pe piata sistemelor de navigatie GPS din Romania. Modelul S905 este cel mai ieftin navigator GPS din lista noastra. Chiar daca are un pret mic, PNI S905 se poate lauda cu 128 Mb de memorie RAM si cu un procesor de 800 MHz. Pe langa pretul mic, aceasta unitate este usor utilizabila, iar memoria interna de 4 Gb ofera destul spatiu de depozitare pentru animarea calatoriilor. Mai mult, materialele exterioare si calitatea finisajelor sunt surprinzator de bune.
4. PNI L800 – locul 4 in top-ul ce desemneaza cel mai bun navigator gps. Unitatea L800 este foarte performanta, dispunand de un procesor foarte bun (800 Mhz), si o memorie RAM ce masoara 128 Mb. Drept rezultat, avem un GPS ce ruleaza foarte rapid, cu o detaliere a imaginilor satisfacatoare, cu un set impunator de functii auxiliare, si un pret ce este net inferior altor produse cu specificatii similare.

5. TomTom Start 50 – gama Start, este cea mai noua serie de GPS-uri a celor de la TomTom. Dupa calitatea finisajelor si a performantelor demonstrate, unitatea Start 50 ar putea fi numita cel mai bun navigator GPS, insa, produsul TomTom are o problema: pretul. Chiar daca GPS-ul vine ca harta Full Europe si actualizari gratuite pe viata, credem ca pretul e ridicat prea sus.

Cel mai bun navigator GPS

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *