Cel mai bun aparat de ras

10727575-1361377802-983636

CEL MAI BUN APARAT DE RAS: CAP ROTATIV SAU SITA

Una din cele mai mari dileme la achizitia aparatului de ras electric, este alegerea intre un produs cu lame rotative sau unul cu sita.
Ce este un aparat de ras cu cap rotativ?
Aparatele de ras cu cap rotativ, utilizeaza pentru taierea parului facial lame ce se rotesc la viteze foarte mari. Pentru că cele 2 sau 3 lame se rotesc independet una de cealalta, acest tip de aparate de ras se descurca mai bine decat cele cu sita la taierea parului de pe liniile de contur ale fetei. Plus la asta, aparatele de ras cu cap rotativ sunt mai silentioase, taie mai usor firele lungi de par si permit utilizarea practic in orice directie: sus-jos, dreapta-stanga, pe diagonala si chiar in cerc.
Ce este un aparat de ras cu sita?
Aparatele de ras cu sita au in spatele unor folii subtiri de otel perforat niste lame ce oscileaza cu frecventa marita. Foliile din otel au drept scop ridicarea si apropierea firelor de cele 3 sau 5 lame ale aparatului. Numarul de lame determina dimensiunea capului de ras. Aparatele de ras cu sita sunt ceva mai galagioase ca cele rotative, au nevoie de curatari mai frecvente, se descurca mai greu cu firele lungi si groase de par si sunt si ceva mai scumpe. Din aceste cauze, multa lume este de parere ca aparatele de ras cu cap rotativ sunt cele mai bune. Dupa parerea noastra nu e chiar asa. Pana la urma preferintele cumparatorului sunt cele mai importante, iar un aparat de ras va livra rezultate excelente numai daca este utilizat si intretinut corect. In plus, trebuie sa retineti ca ar putea fi nevoie si de cateva saptamani pentru ca piele sa se adapteze la noul aparat de ras. Din aceste motive nu este neaparat sa optati pentru aparat de ras foarte scump.

CEL MAI BUN APARAT DE RAS: SFATURI

Aparat de ras cu cap flexibil/pivotant: o conditie foarte importanta. Capul flexibil va asigurara raderea uniforma si eficienta indiferent de geometria fetei.
Rezistenta la apa: O parte din aparatele de ras electrice sunt rezistente la apa. Cu alte cuvinte, va puteti barbieri cu ele chiar si in dus. Din pacate aceste produse au preturi mai mari decat cele capabile sa functioneze doar pe uscat. Totusi un aparat de ras rezistent la apa promite sa aiba o durata de viata mai lunga.
Atentie, a nu se confunda aparatele lavabile cu cele rezistente la apa. Unitatile labavile permit doar curatarea lamelor cu apa, iar utilizarea lor in mediu umed este strict interzisa.
Alimentare – baterie vs cablu: Recomandam achizitia unui aparat de ras cu baterii reincarcabile. Astfel in timpul functionarii nu va fi nevoie sa conectati aparatul la retea, asigurandu-va astfel mai multa mobilitate.
Aparat de ras cu cap rotativ vs aparat cu sita: chiar daca aceasta decizie se ia individual de la caz la caz, putem spune ca pentru persoanele ce se barbieresc zilnic cel mai bun aparat de ras este cel cu sita. Barbatii care fac acest procedeu o data la cateva zile, pot achizitiona fara probleme un aparat de ras cu cap rotativ.

CEL MAI BUN APARAT DE RAS: TOP 3

1. Remington Titanium-X F7800 – dupa parerea noastra cel mai bun aparat de ras electric. Spunem asta din mai multe motive:
– este un aparat de ras cu sita
– nu irita pielea
– are acumulatori ce asigura o autonomie de 60 minute
– se curata foarte simplu
– are un pret foarte bun pentru calitatea sa.

2. Philips Click & Style YS534/17 – locul 2 in top-ul ce desemneaza cel mai bun aparat de ras. Printre punctele tari ale acestui produs am enumera: funtionalitatea multipla (3 in 1), frecventa mica a operatiunilor de intretinere, incarcarea rapida a bateriei, operare atat in mediu cat si in uscat, nu cauzeaza iritatii.
Un mic dezavantaj ar fi bateria pe baza de NiMH, din acest motiv autonomia aparatului este mai mica decat cea a produsului de pe locul 1.

3. Braun Waterflex 2S – o spunem din start, Braun Waterflex 2S este un produs fenomenal. Atunci de ce nu a fost numit cel mai bun aparat de ras? Simplu, din cauza pretului. In rest, unitatea uimesti prin calitatea barbieritului, capatul pivotant cu unghi de 32 grade, simplitatea curatarii si multe altele. Daca aveti nevoie de un aparat de ras electric si sunteti de acord sa cheltuiti in jur de 700 lei, atunci puteti opta fara vreun dubiu pentru Waterflex 2S.

Cel mai bun aparat de ras

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *