Cele mai frumoase lentile de contact colorate

contact-lens-colourvue-evening-gray-big-eyes-971469

Este normal ca, din cand in cand sa te plictisesti si sa simti nevoia unei schimbari de look mai dramatice, dar nu permanente. Daca te afli in aceasta situatie, sau pur si simplu vrei sa impresionezi la o petrecere de Halloween, a-ti schimba culoarea ochilor poate fi o idea buna, conform celor mai multe pareri despre cele mai bune lentile de contact colorate ieftine. Inainte de a te hotari asupra unui produs, noi iti recomandam sa citesti un minut acest ghid, pentru a afla care sunt principalele aspecte de care trebuie sa tii seama, atunci cand achizitionezi lentile de contact colorate. Doar asa vei avea siguranta ca ai cumparat produse de o calitate superioara si, indiferent de alegerea ta, nu uita sa le cumperi doar pe cele cu aviz de la Ministerul Sanatatii.

Cele mai frumoasw lentile de contact colorate ieftine

Tipuri: lentilele de contact colorate pot raspunde unei nevoi medicale sau pot tine exclusiv de preferintele estetice. Lentilele de contact cu functii medicale sunt cele care pot corecta miopia (imposibilitatea de a distinge clar obiectele situate la distanta), hipermiopia (imposibilitatea de a distinge obiectele aflate prea aproape) si astigmatismul, care este o aberatie vizuala, in care ochiul percepe obiectele intr-un mod deformat. De asemenea, acestea pot sa schimbe culoarea ochiului sau sa o accentueze pe cea naturala.

Lentilele de contact fara functii medicale sunt folosite doar in scop estetic, acestea neavand nici o putere de corectare a vederii. Unele dintre ele sunt personalizate, precum cele semi-transparente, si pot da un aspect natural al ochiului, putand camufla un defect congenital sau o leziune oculara.

Modele: exista patru modele de lentile de contact colorate, iar pentru fiecare dintre acestea, partea care se asaza pe centrul ochiului este goala, astfel incat vizibilitatea sa fie permisa.

Lentile de contact subtile: au rolul de a amplifica culoarea naturala a ochiului, fara a produce schimbari de look foarte drastice.

Lentile de contact opace: acestea schimba complet culoarea ochiului si actioneaza, inclusiv, pe ochii foarte inchisi la culoare, dar fara a-i face sa para artificiali.

Lentile cu filtru de lumina : sunt utilizate, in special, de catre sportivi. Acestea au capacitatea de a reduce lumina puternica, stralucitoare, de a intari capacitatea de perceptie a ochiului si de a accentua perceptia de contrast. In cazul jucatorilor de tenis, spre exemplu, acestia vor putea vedea mai bine mingea in timpul jocului.

Lentile care acopera sclera: sunt utile pentru schimbarea completa nu doar a culorii irisului, ci a intregului ochi. In general, aceste lentile dau un aspect nenatural ochiului, fiind folosite pentru efectele speciale (de exemplu, pot inrosi ochii vampirilor in filme).

Culoare: Lentilele de contact colorate, pe langa faptul ca iti schimba nuanta ochilor, sunt si ele, la randul lor, dotate cu culori menite sa te ajute la utilizare. Acestea au o nuanta luminoasa speciala, albastra sau verde, al carei unic scop este sa te ajute sa vezi mai bine lentilele, atunci cand le atasezi sau le scoti. Sunt folositoare mai ales in momentele in care ti se intampla sa iti cada pe jos o lentila, si nu au nici un impact asupra culorii ochiului.

1.MaxVue Vision 3 Tones Blue

Avantaje:
Oferta de pret este una foarte avantajoasa.
Te poti bucura de ele timp de 90 de purtari.
Pot fi aplicate atat pe ochii de culoare deschisa, cat si pe cei de culoare mai inchisa.
Culoarea este apropiata de nuantele de albastru naturale.
Dezavantaje:
Continutul de apa este usor scazut, astfel ca s-ar putea sa iti afecteze ochii, daca lentilele sunt purtate timp de prea multe ore.

2.Innova Vision ColorNova Green

Avantaje:
Continutul de apa este unul ridicat (de 60%), fiind diminuat riscul de discomfort.
Sunt potrivite si pe culorile naturale deschise ale ochilor, dar si pe cele mai inchise.
Nuanta lentilelor este foarte intensa, potrivindu-se persoanelor cu o culoare mai inchisa a ochilor.
Dezavantaje:
Pretul este usor ridicat, in raport cu numarul de purtari.

3.MaxVue Vision Big Eyes Dolly Black

Avantaje:
Se potrivesc, fara probleme, pe nuantele naturale foarte inchise ale ochilor.
Lentilele se gasesc la un pret foarte avantajos.
Sunt perfecte, daca vrei sa te deghizezi in ceva simplu si de efect.
Acopera bine nuanta naturala a ochilor, fiind negre.
Dezavantaje:
Au un continut scazut de apa, care creste riscul ochilor de a se dezhidrata.

4.Edit Glamour Grey

Avantaje:
Lentilele se potrivesc indiferent de culoarea parului sau de nuanta tenului.
Pretul lentilelor este foarte avantajos.
Se adapteaza foarte bine, mai ales pe nuantele de caprui deschis si albastru ale ochiului.
Dezavantaje:
Au un continut scazut de apa, de doar 38%.

5.Edit Solar Violet

Avantaje:
Pot fi cumparate la un pret avantajos.
Se asorteaza facil cu nuanta tenului sau a parului.
Au capacitatea de a amplifica culoarea naturala a ochilor, in special a celor de culoare deschisa.
Dezavantaje:
Lentilele s-ar putea sa nu functioneze la persoanele cu o culoare inchisa a ochilor.

Cele mai frumoase lentile de contact colorate ieftine

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *