Cel mai bun car kit

$_35

Astazi incercam sa aflam care este cel mai bun car kit dupa raportul pret calitate. Am analizat mai multe produse prezente pe piata de la noi, dupa care am realizat un top 5 al car kit-urilor ce merita cumparate.

1. Car Kit Parrot Minikit+: – dupa parerea noastra cel mai bun car kit conform raportului pret calitate. Design-ul car kit-ului Minikit+ este destul de asemanator cu design-ul celorlalte unitati Parrot. Unitatea discutata, are doua butoane – unul verde si unul rosu, plus o rotita. Insa, daca pana acum Parrot isi dota car kit-urile cu butoane mari, atunci pentru Minikit+, acestea au fost reduse substantial, respectiv este destul de greu sa le gasesti fara sa-ti indrepti privirea catre car kit. Butonul verde accepta apelurile, butonul rosu le intrerupe, iar rotita da acces spre meniul audio.
Meniul audio este alternativa celor doua butoane colorate. Acesta accepta comenzi vocale, prin urmare nu este nevoie sa va luati ochii de la drum atunci cand utilizati car kit-ul. Meniul va permite sa apelati o persoana doar pronuntand numele acesteia, sa acceptati ori sa respingeti apeluri.
Un alt mare avantaj al acestui car kit este calitatea sunetui redat prin boxa. Am avut chiar impresia ca sunetul lui Parrot Minikit+ este mai clar decat sunetului provenit de la telefon. Din pacate, nu putem spune acelasi lucru si despre sunetul transmis de car kit. Spunem asta pentru ca sistemul de reducere a zgomotului din receptie cu care vine aparatul, deseori reduce chiar din volumul vocei soferului, mai ales daca acesta vorbeste mai incet. Fenomenul poate fi contracarat prin ridicarea volumului sunetului din car kit.

2. Parrot Minikit Neo – un car kit cel putin la fel de bun ca unitatea de pe locul intai. Mai mult dupa parerea noastra, Minikit Neo este cel mai frumos car kit de pe piata. Totusi, avand in vedere ca caracteristicile tehnice ale celor doua produse sunt in mare parte identice, Minikit Neo a mostenit de la Minikit+ atat plusurile cat si minusurile. Nu le vom repeta pentru ca le-am descris un pic mai sus. Unitatea Neo nu a devenit cel mai bun car kit din cauza pretului sau mai mare decat pretul aparatului de pe pozitia 1.

3. Jabra Drive – unul din cele mai simple si usoare in utilizare car kit-uri de pe piata. Acesta detine o singura boxa, un singur microfon si 3 butoane: doua pentru volum si unul pentru activarea comenzilor vocale. Design-ul simplu inseamna utilizare facila, respectiv mai multa atentie la drum si mai putina spre car kit. Un alt avantaj a lui Jabra Drive este posibilitatea conectarii a doua telefoane. Deci daca detineti un telefon personal si unul pentru chestiuni legate de serviciu, veti fi accesibil pe ambele fara sa fie nevoie de alte manipulatii.
Din pacate unii utilizatori au semnalat probleme la calitatea sunetului. Nu ca nu s-ar auzi, insa la alte aparate sunetul este mai calitativ.

4. Plantronics K100 – un car kit dezvoltat sa fie simplu de montat si utilizat. Interfata acestuia contine 3 butoane si o rotita pentru volum. Primul buton din stanga este pentru transmitterul FM integrat in car kit, butonul din dreapta rotitei este pentru intreruperea si respingerea apelurilor, iar butonul din mijloc este pentru acceptarea apelurilor si activarea comenzilor vocale. Transmistterul FM este si principalul avantaj al car kit-ului Plantronics K100. Cu ajutorul lui, soferul poate auzi vocea interlocutorului si indicatiile gps-ului prin boxele masinii.

5. Tuadia Response – cel mai simplu si cel mai ieftin car kit din acest top. Nu e neaparat un lucru rau. Asta pentru ca Tuadia Response se monteaza si seteaza foarte rapid.
Tuadia Response va permite sa ascultati muzica din telefon prin boxa car kit-ului. Plus la asta, aparatul poate fi conectat simultan la doua telefoane, iar in memorie pot fi pastrate 8 dispozitive, cu care va avea loc conetarea automata la intrarea in zona de acoperire bluetooth a car kit-ului.

Cel mai bun car kit

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *